Chili Publish zoekt wereldwijd 45 nieuwe medewerkers

Chili Publish is een wereldwijde speler op het gebied van ‘smart artwork’ en het creëren van marketingmaterialen voor brandowners. Deze omvatten bekende merken, zoals Coca-Cola, Philips, Kaufland en de Colruyt Group. De investeerders doen een gezamenlijke investering van ruim 3,6 miljoen euro.

Doel is, de wereldwijde groei verder te versterken. Daartoe zullen enkele tientallen nieuwe medewerkers worden aangetrokken in thuisbasis België en in de Verenigde Staten. De totale personele omvang zal dan ca. 85 medewerkers gaan omvatten.

Browser gebaseerd

Chili Publish is vooral bekend geworden om de browser gebaseerde gereedschappen, om marketing documenten te kunnen maken en aanpassen. Het Belgische bedrijf heeft daarbij ook aansluiting gevonden met onder andere Esko, die vanuit die creatie dan de verdere packaging workflow inricht voor de uiteindelijke productie. Chili Publish werd in 2010 opgericht en is gevestigd in Aalst. De  Amerikaanse vestiging bevindt zich in Chicago. Daarnaast is er ook een (kleine) vestiging in Singapore.

Kevin Goeminne

In 2017 deden Volta Ventures, Pamica en Group MC al een eerste investering in het bedrijf. Kevin Goeminne is de CEO van Chili Publish en zei in het persbericht: “We zijn begonnen in Europa, maar ook de V.S. hebben een speciale interesse in onze oplossing. Naarmate onze activiteiten zich uitbreiden, willen we over de juiste middelen beschikken om onze klanten en partners over de hele wereld te kunnen bedienen. Tegelijkertijd willen we ervoor zorgen dat ons team over de juiste middelen en ondersteuning beschikt om op het hoogste niveau te blijven presteren.”

Global VP Sales straks ter aanvulling  op het directieteam

Goeminne: “Wij ontwikkelen onze technologie in eigen beheer, dat vraagt om een consistente en continue toewijding aan de hoogste standaarden.” De noodzaak om in Aalst met 35 mensen uit te breiden en in Chicago met 10 is nodig om naast research & development vooral ook de technologie in de verschillende sectoren uit te dragen, richting bestaande en nieuwe brandowners. Alle beschikbare nieuwe banen staan op een aparte website.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK