CHILI publish CEO geeft nog meer kleur aan de IPEX 2017 als laatste keynote speaker

Alle keynote speakers van IPEX 2017 zijn nu bekend, nadat de organisatie bekend heeft gemaakt dat Kevin Goeminne, CEO van CHILI publish, het publiek zal toespreken op de derde dag, donderdag 2 november.

Deze laatste spreker onderstreept de duidelijke visie die de organisatie heeft voor een veelomvattende “Print in Action” conferentie. Kevin sluit zich aan bij Francois Martin, een gerenommeerde naam als consultant in de printindustrie, en Deborah Corn, architect van
’s werelds grootste online gemeenschap van printers. Samen zijn zij de drie keynote speakers op de eerste drie dagen van de beurs.
Content curator van IPEX 2017, James Matthews-Paul zegt: “Kevin is een van de jongste CEOs in onze industrie, en heeft een aanstekelijke passie voor print en de toekomst van print. Zijn verfrissende kijk op en ervaring in coding and programmeren, samen met zijn achtergrond als ondernemer, geven hem een unieke kijk op de industrie. Die wil hij graag met het publiek delen.”

Kevin Goeminne zal spreken over het succes van CHILI publish, en geeft daarmee inzicht in de kruisbestuiving die er mogelijk is in de markt. CHILI publish weet zich gesteund door Volta Ventures, de gerenommeerde beleggingsonderneming, en houdt zich bezig met online document editing en rendering solutions voor digital marketing services overal ter wereld. In zijn keynote speech zal hij het publiek deel maken van de acht jaren die achter hem liggen, waarin CHILI publish een grote naam werd in de marketing- en communicatiewereld.

Goeminne benut zijn keynote speech om het publiek enthousiast te maken voor een cross-market helicopteraanpak. “CHILI publish heeft zich ontwikkeld van een start-up naar een scale-up, omdat wij verder zijn gegaan dan alleen print en op die manier een allesomvattend product hebben gemaakt. We hebben gepartnerd en geïntegreerd met digital asset management, product information management en management information, en daarmee gezorgd dat onze online document editing solutions een must zijn voor web-to-print. Digital is verder ontwikkeld, en print heeft dat ook gedaan. Ik wil laten zien hoe een combinatie van beiden perspectief geeft voor wereldwijde mogelijkheden.”

Event Director Rob Fisher voegt daaraan toe: “Nu de beurs dichterbij komt, is het geweldig dat we kunnen aankondigen dat Kevin Goeminne als spreker aanwezig zal zijn. Het is de perfecte aanvulling op onze toch al sterke serie keynote speeches. We kijken uit naar zijn waardevolle inzichten die hij op de “Print in Action” conferentie zal delen met het publiek van IPEX 2017.”

IPEX is de grootste international beurs van de UK. De beurs vindt plaats van 31 oktober tot 3 november 2017 in het NEC in Birmingham. IPEX 2017 toont: innovatie, technologie en print in action, waarbij een scala aan toepassingen voor print, software, digital en finishing aan bod komen. Online registratie is mogelijk via deze link en IPEX is gratis te bezoeken. Het is aan te raden om je van tevoren te registreren om rijen te voorkomen, maar ook om kortingen op reizen te benutten en updates te krijgen.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK