Limited edition Hallmark hamsterkaarten 

De iconische hamsters van Albert Heijn zijn al meer dan 20 jaar onlosmakelijk verbonden met de supermarkt. In samenwerking met Hallmark is het assortiment van hamsterproducten nu uitgebreid met unieke kaarten. De allereerste hamsterkaarten zijn vanaf 5 februari verkrijgbaar bij de zelfscankassa’s van Albert Heijn. 

Hamsterkaartje

Jan-Willem Koch, CEO bij Hallmark: “De jarenlange samenwerking tussen Hallmark en Albert Heijn wordt bekroond met deze prachtige customized collectie. We hebben een mooie manier gevonden om de vrolijke ambassadeurs van Albert Heijn tot hun recht te laten komen voor diverse verzendmomenten.”

In de hamstercollectie zijn kaarten te vinden voor allerlei momenten, zoals verjaardagen, felicitaties, bedankjes, beterschap, liefde en succes. Speciaal voor Valentijnsdag zijn er bovendien 3 unieke designs ontworpen om een geliefde of speciaal persoon mee te verrassen. De vrolijke ambassadeurs van Albert Heijn staan centraal op alle kaarten in deze exclusieve collectie. 

“Het is een kunst om de karakteristieke uitstraling van de hamsters, die normaal gesproken altijd fotografisch afgebeeld worden, in een illustratie te vangen. Onze designer is daar erg goed in geslaagd” aldus Koch. In de loop der jaren heeft Albert Heijn een schare trouwe ‘hamsterfans’ opgebouwd. De verwachting is dan ook dat de hamsterkaarten echte collector’s items worden.

Hamsterkaarten

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK