Print Matters Conferentie in Boekarest

Intergraf en de Nordic Printing Association (NOPA) zijn verheugd de voorlopige details bekend te maken voor de langverwachte jaarlijkse conferentie Print Matters. Dit evenement zal plaatsvinden op vrijdag 14 juni in Boekarest, Roemenië.

 De conferentie zal experts uit de industrie uit heel Europa en daarbuiten samenbrengen om inzichten te delen, gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken waarmee de grafische industrie wordt geconfronteerd en verbindingen tussen marktleiders te vergemakkelijken.

Print Matters Conference

Het Print Matters-programma biedt een uitgebreid beeld van de toekomst van de grafische industrie. Het zal de impact van kunstmatige intelligentie op drukwerk behandelen, waarbij de risico’s en kansen worden benadrukt. Deelnemers krijgen inzichten uit recent Intergraf-onderzoek waarin gedrukte en digitale communicatie worden vergeleken op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en consumentenvoorkeuren. De conferentie zal casestudies behandelen en kijken naar risico’s in de toeleveringsketen en veranderingen in de dynamiek van de printdistributie. Europese wetgeving krijgt een prominente rol waarbij de nadruk ligt op de praktische toepassing ervan door grotere en kleinere printbedrijven.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK