Composteerbare verpakkingen voor voeding op Drupa

Het Poolse bedrijf Chespa werkt samen met Asahi Photoproducts en Esko om hoogwaardige composteerbare verpakkingen voor voedingsproducten te introduceren, vanaf vandaag te zien op Drupa.

Asahi Photoproducts

Asahi Photoproducts, een onderneming op het gebied van de ontwikkeling van flexografische fotopolymeerplaten, meldt dat Chespa, met hoofdkantoor in Polen en talrijke vestigingen in Oost-Europa, een partnerschap is aangegaan met Asahi Photoproducts en Esko om haar klanten en prospects unieke biologisch afbreekbare/composteerbare verpakkingen te bieden. Deze composteerbare verpakkingen voor voedingsproducten worden bedrukt met gespecialiseerde plantaardige Chespa-inkten, Esko’s nieuwste Crystal V-zeefdruk en XPS Crystal Exposure-systeem, samen met Asahi Photoproducts AWP™ CleanPrint koolstofneutrale platen die in water kunnen worden gewassen, om de productie van afdrukken van de hoogste kwaliteit te garanderen met een geoptimaliseerd inktverbruik, minimaal afval, robuuste kleuren en geen VOC’s (vluchtige organische stoffen).

Er zijn bedrukte monsters beschikbaar voor bezoekers aan de Drupa-stand van Asahi Photoproducts in hal 8b, stand A13.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK