HAK in kartonnen PAK!

HAK neemt voortaan kartonnen verpakkingen in gebruik in plaats van blikjes of glazen potten voor hun peulvruchtenproducten.

Het gaat om de SafeBloc-kartonnen verpakkingen van SIG. HAK is de eerste groenteproducent onder de klanten van SIG die gebruik maakt van het duurzame verpakkingsmateriaal SIG Terra Forest-gebaseerde polymeren. 90% van het verpakkingsmateriaal is afkomstig uit bossen – inclusief polymeren die via een gecertificeerde massabalansbenadering zijn gekoppeld aan hernieuwbare bronnen uit bossen. Ze zijn een stap verwijderd van conventionele polymeren op fossiele basis.

Hak In Pak Rgb

Nicole Freid, CEO van HAK: We willen in deze categorie een nieuwe verpakkingsstandaard zetten die het eten van peulvruchten nog toegankelijker maakt. Door onze consumenten de nieuwste duurzame verpakkingsoplossing van SIG aan te bieden, zorgen we ervoor dat de verpakking op een eigentijdse en verfrissende manier perfect aansluit bij ons plantaardige voedselportfolio.”

De handige kartonnen verpakking wordt door consumenten gezien als een moderne oplossing die licht en handig is. Dankzij de ruimtebesparende vorm is hij gemakkelijk mee te nemen, te hanteren, op te slaan en weg te gooien voor recycling thuis. Fabrikanten en detailhandelaren profiteren van de logistieke en opslagefficiëntie van SIG-kartonverpakkingen, zowel in transport als in de detailhandel.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK