Mimaki Europe stelt nieuwe algemeen directeur aan

Mimaki Europe, fabrikant van inkjetprinters en snijtechnologieën, heeft de benoeming aangekondigd van Takao Terashima als nieuwe Managing Director.

Terashima begon zijn carrière bij Mimaki in 1997 als onderdeel van de R&D-afdeling en heeft de afgelopen 26 jaar zijn uitgebreide expertise in Mimaki’s technologieportfolio en de omliggende markt ontwikkeld. Gedurende zijn tijd bij het bedrijf heeft hij verschillende leidinggevende functies binnen het bedrijf bekleed. 

Terashima volgt Takahiro Hiraki op als Managing Director van Mimaki Europe en zal zijn branche-expertise, analytisch denkvermogen, zakelijke en teambuildingvaardigheden, evenals zijn uitgebreide bedrijfskennis, in deze nieuwe rol inbrengen.

Hires Takao Terashima Managing Director Mimaki Europe 839

Over deze nieuwe uitdaging zegt Terashima: “Ik ben verheugd om de rol van Managing Director van Mimaki Europe op mij te nemen, in wat een mijlpaaljaar voor de branche is. Bij het vieren van de 20e verjaardag van het Europese hoofdkantoor kunnen we trots terugkijken op de afgelopen twintig jaar, dankzij het voortdurende harde werk en de inzet van het team. Als we naar de toekomst kijken, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat onze principes van innovatie, samenwerking en duurzaamheid ons blijven aanzetten tot uitmuntendheid voor onze klanten. Omdat ik al meer dan 25 jaar deel uitmaak van dit bedrijf en de printindustrie, ben ik vastbesloten om Mimaki mee te nemen naar de volgende 20 jaar van succes.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK