NoviPrint labelt samen met Xeikon

“Onze etiketten zijn echt plakkerig”, kopt de website van NoviPrint. Humor ligt altijd om de hoek, maar één ding is zeker: dit Nederlandse labelbedrijf heeft veel drive en de missie is krachtig: welk label er ook nodig is, ze kunnen het.

Novimex Xeikon

Daarom moeten ze natuurlijk innoveren en voorop blijven lopen in de sector. NoviPrint heeft vastgesteld dat er behoefte is aan een digitale pers met grotere volumes om tegemoet te komen aan de recente volumestijging en kortere oplages. Na de beschikbare opties zorgvuldig te hebben overwogen, kozen ze voor een Xeikon-pers vanwege de uitstekende toepassingsveelzijdigheid in zowel de food- als de non-foodsector en de geavanceerde workflowmogelijkheden.

NoviPrint, gevestigd in Dordrecht, heeft 25 medewerkers en is actief in heel Nederland, Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Ze produceren labels voor allerlei markten zoals logistiek, voeding, flora, gezondheidszorg en industrie. Zij zijn gespecialiseerd in Auto-ID waarvoor zij een full-service aanbieder zijn en ook labelprinters en scanners aanbieden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK