Xeikon Business Services: BI gereedschap brengt alle productiedata samen

Business Intelligence is de verzamelnaam voor het verzamelen en in kaart brengen van talloze bedrijfsprocessen, elk met hun eigen parameters. Xeikon ontwikkelt XBS en biedt daarmee haar klanten online toegang tot alles wat er in en rondom Xeikon-apparatuur gebeurt.

Xeikon Xbs Kop

Het onderstaande filmpje geeft een goede indruk van de mogelijkheden. XBS is zowel bedoeld voor operator en systeembeheerder, maar ook voor directie en administratie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK