Xeikon VariOne innoveert variabele data printing (VDP)

VariOne is de nieuwe VDP-optie op de 7.0 versie van het X-800 front-end van Xeikon. Xeikon zegt dat VariOne naast ‘gewone’ VDP-opdrachten ook geschikt is voor het toevoegen van een zogenaamde ‘beveiligingslaag’.

Varione Vdp Xeikon

Jeroen Van Bauwel, director Product Management bij Xeikon zegt: “VariOne biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van printproducties met unieke teksten en beelden op zowel onze toner- als inkjetsystemen.”

Demonstraties kunnen op afspraak worden gegeven.

Bron: Persbericht Xeikon (partnerbijdrage)

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK