Xeikon introduceert Panther DuraCure: een unieke droogtechnologie

Xeikon heeft een patent aangevraagd op haar Panther DuraCure UV-droogtechnologie, voor gebruik in combinatie met Xeikon PantherCure UV-inkten. Deze unieke droogtechnologie tilt de prestaties van de digitale drukpersen van de Xeikon Panther UV-inkjetserie naar een nieuw niveau.

De Panther DuraCure-droogtechnologie is een unieke techniek, die zorgt voor optimale glanseffecten in alle kleuren en ook een ultieme duurzaamheid oplevert voor meerdere toepassingen in meerdere sectoren. Belangrijke voordelen zijn: het consistente drooggedrag, de lange duurzaamheid en het laagst mogelijke energieverbruik.
Jeroen Van Bauwel, Director Product Management, zegt: “DuraCure is de nieuwste stap vooruit in onze strategie om een portfolio van complementaire oplossingen aan te bieden. Zo spelen wij in op vraag vanuit de sector. Een goed drooggedrag is een belangrijke factor voor wie wil investeren in UV-inkjetprinttechnologie. De kwaliteit en duurzaamheid met DuraCure breiden de mogelijkheden van deze digitale druktechnologie uit. Ze creëren zeer aantrekkelijke opportuniteiten. Zo kan de nieuwe DuraCure-droogtechnologie zorgen voor een optimale droging van een brede waaier aan toepassingen. Bij gebruik in combinatie met onze PantherCure UV-inkten en -substraten levert het samenspel van de technologieën resultaten van de hoogste kwaliteit op, wat onze klanten bedrijfskansen met toegevoegde waarde biedt.”

Bron: Duomedia

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK