Xeikon introduceert 7 kleurenetikettenpers

Xeikon kondigt aan dat het bedrijf een high-end etikettenpers heeft toegevoegd aan zijn Panther-portfolio.

Px300000

Dit om tegemoet te komen aan de waargenomen behoeftes in de markt. De Xeikon PX30000 biedt een hoog productiviteitsniveau en is uitgerust met 8 drukstations, waarvan er twee worden gebruikt om hoge ondoorzichtige witte lagen te verwerken op maximale snelheid.

Deze UV-inkjet etikettenpers wordt aangedreven door Xeikons X-800 digitale front-end, gericht op het maximaliseren van de digitale drukproductie.

De Xeikon PX30000 UV-inkjetpers biedt naar zeggen van Xeikon een kosteneffectieve en snelle time-to-market oplossing voor flexoklussen op korte tot middellange termijn. De machine biedt de ‘etikettenprinter’ maximale mogelijkheden om het breedste scala aan digitaal bedrukte etiketten te produceren met een glanzend tastbaar uiterlijk, optimale duurzaamheid en een hoge weerstand tegen schuren en krassen.

De pers is ontworpen om met name etikettenprinters aan te spreken die werken in de high-end markten van bijvoorbeeld: gezondheid en schoonheid, chemicaliën en premium bieren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK