Xeikon introduceert 7 kleurenetikettenpers

Xeikon kondigt aan dat het bedrijf een high-end etikettenpers heeft toegevoegd aan zijn Panther-portfolio.

Px300000

Dit om tegemoet te komen aan de waargenomen behoeftes in de markt. De Xeikon PX30000 biedt een hoog productiviteitsniveau en is uitgerust met 8 drukstations, waarvan er twee worden gebruikt om hoge ondoorzichtige witte lagen te verwerken op maximale snelheid.

Deze UV-inkjet etikettenpers wordt aangedreven door Xeikons X-800 digitale front-end, gericht op het maximaliseren van de digitale drukproductie.

De Xeikon PX30000 UV-inkjetpers biedt naar zeggen van Xeikon een kosteneffectieve en snelle time-to-market oplossing voor flexoklussen op korte tot middellange termijn. De machine biedt de ‘etikettenprinter’ maximale mogelijkheden om het breedste scala aan digitaal bedrukte etiketten te produceren met een glanzend tastbaar uiterlijk, optimale duurzaamheid en een hoge weerstand tegen schuren en krassen.

De pers is ontworpen om met name etikettenprinters aan te spreken die werken in de high-end markten van bijvoorbeeld: gezondheid en schoonheid, chemicali├źn en premium bieren.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK