Colorware trekt 3 nieuwe mensen aan

Colorware uit Wassenaar is vooral wereldwijd bekend op het gebied van color management ontwikkelingen. Het bedrijf van Erik Koldenhof en Ruud Wentrup breidt het team uit met drie nieuwe mensen.

measurecolor

Achter de MeasureColor technologie staat een team van hooggekwalificeerde en toegewijde slimme ontwikkelaars. Onlangs hebben twee junior ontwikkelaars zich bij het team gevoegd: Marcel Stassen en Jorden van Vegten.

Measurecolor Mensen

Marcel is afgestudeerd aan de Universiteit voor Informatica en heeft ervaring met verschillende programmeertalen. Hij is gericht op kwaliteit, is een goede communicator die houdt van multitasking en hij houdt van gaming.

Jorden is onze jongste ontwikkelaar en komt rechtstreeks van school. Hij is afgestudeerd in Applicatieontwikkeling en UX/UI-ontwerp. Hij houdt van de ‘ontwikkelingspuzzel’, en is erg slim en leergierig.

De derde toevoeging aan het team is Mark Verbist. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Mark wordt verantwoordelijk voor Business Development in Europa en zal bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Colorware Brand Dashboard

De afgelopen jaren heeft het ontwikkelingsteam hard gewerkt aan het creëren van technologie om de uitwisseling van printkwaliteitsdata tussen alle spelers in de toeleveringsketen te verbeteren. Vandaag de dag overbruggen we de kloof tussen merkeigenaren en leveranciers van drukwerk. MeasureColor-technologie stelt merkeigenaren in staat om hun kleurspecificaties nauwkeurig te beschrijven en deze specificaties in een digitaal formaat over hun netwerk van printleveranciers te verspreiden.

Pers procesoperators begrijpen nu precies wat er verwacht wordt. Zij kunnen volgens precieze specificaties drukken over kleurtargets en kwaliteitstoleranties en gedrukte etiketten en verpakkingen leveren, geheel in lijn met wat de merkeigenaar verwacht. Allemaal online!

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK