Edelmann Group uit Duitsland aan het woord bij INKISH

Edelmann Group heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuwe Steinemann DPE-machine. Deze stelt het bedrijf in staat om in kleine oplagen folies en vernis te maken en toepassingen te ontwikkelen die in een analoge omgeving niet mogelijk zijn.

In onderstaande film legt Global Business Development Manager Wolfram Hahn enkele van de uitdagingen en eisen van klanten uit en hoe het bedrijf deze uitdagingen aanpakt. Eén van de dingen die het INKISH-team verraste, was het ontmoeten van een bedrijf met zo’n toegewijde focus op haar-nuances en kleuren – maar als je de verpakkingen van bekende haarproducten ziet, begrijp je natuurlijk waarom.

De Edelmann Group heeft haar hoofdkantoor in Heidenheim (ten oosten van Stuttgart) in Duitsland.

Een bedrijfsimpressie die zeker de moeite van het bekijken waard is.

Bron: INKISH.tv

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK