VKGO annuleert Algemene Leden Vergadering op 18 november

“We schuiven op naar een nieuwe datum!” Dat is de boodschap van het bestuur van het VKGO deze ochtend. Alles in een middagje proppen was voor het bestuur geen optie.

Annuleren Alv Vkgo

Er waren al 21 aanmeldingen voor de VKGO ALV, de gastheer was Veldhuizen Grafisch Effect. Het bestuur kijkt nu naar een nieuwe datum in januari, afhankelijk van de coronamaatregelen die op 3 december zullen worden aangekondigd tijdens de volgende persconferentie van het demissionaire kabinet.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK