Landa opent Europese vestiging voor productie nano-inkten in Sittard

Het bedrijf zegt de stap te hebben gezet vanwege de toenemende vraag naar de Landa nano-inkten consumables. Met 8 Landa S10(P)-systemen in Europa, was de centrale lokatie Sittard voor het bedrijf kennelijk de meest logische keuze.

Landa Sittard
Landa opent vestiging in Sittard

Volgens Landa Digital Printing zal de productie van verbruiksartikelen in de nieuwe vestiging, die al open is, verdubbelen en zullen de doorloop- en levertijden ‘drastisch worden verkort’.

De betrokken investering en de productiecapaciteit van de nieuwe fabriek werden niet bekendgemaakt.

CEO Gil Oron zei in een persbericht: “Onze nieuwe vestiging in Sittard is gericht op duurzaamheid, betrouwbaarheid van de dienstverlening en groei van het bedrijf. Het biedt Landa-klanten lokale levering, wat in tijden van zeer uitdagende wereldwijde logistiek en onderdelenvoorziening, een aanzienlijke geruststelling biedt.”

Rob Engelman

Rob Engelman

Onlangs trad Rob Engelman in dienst bij Landa, die vanuit Nederland de Benelux en het Scandinavische gebied commercieel verder gaat ontwikkelen. Engelman werkte eerder voor HP Indigo en Xerox.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK