Hero Benelux introduceert sappen in drankenkartons

Frisdrankmerk Hero gaat haar bekende zwarte bessensappen Cassis voor het eerst in kartonnen verpakkingen op de markt brengen in Nederland. 

De lancering past in Hero’s voortdurende duurzaamheidsstrategie, waarbij het bedrijf ernaar streeft het milieu zo min mogelijk te belasten. Consumenten kunnen nu Cassis-sappen kopen in een van de meest duurzame verpakkingsoplossingen. 

Hero Benelux Introduceert Sappen In Drankenkartons En Kiest Voor Duurzame Sig Verpakking

Hero Benelux heeft gekozen voor SIG MagnumBloc 1.500 ml aseptische kartonnen verpakkingen, met verpakkingsmateriaal op basis van SIG Terra Forest polymeren. Het verpakkingsmateriaal heeft een tot 51% lagere CO2-voetafdruk dan een standaard SIG-verpakking*. De verpakking is volledig recyclebaar, consumenten kunnen de verpakking eenvoudig plat vouwen en samen met de dop in de daarvoor bestemde PMD-bak of -zak doen.

Kim Luu, Brand Manager Drinks bij Hero Benelux: “Het aangaan van partnerschappen met leveranciers zoals SIG is een integraal onderdeel van onze doelstelling om de CO2-uitstoot te verminderen, de natuur te beschermen en een netto positieve impact op het milieu te hebben.”

Sonia Voicu, Marketing Manager Benelux & France bij SIG: “Met zo’n sterk erfgoed in de frisdrankmarkt in de Benelux is het spannend om te zien dat het iconische merk Hero Cassis een belangrijke stap voorwaarts zet door te kiezen voor onze duurzame verpakkingen.” 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK