Sparkles neemt de digitale drukkerij van Kampert Nauta over

Sparkles B.V. en Kampert Beheer B.V. nemen de digitale drukkerij van Kampert Nauta in Oss over en gaan verder onder de naam Sparkles Printing. Deze overname past binnen de strategie van Sparkles om te blijven groeien op het gebied van gepersonaliseerde geboortekaartjes, uitnodigingen en gerelateerde producten en het verder verstevigen van de productieketen.

Sparkles Logo 2

Sparkles is een creatief e-commerce bedrijf. Met de labels Hippe Geboortekaartjes, Made for Moments en Pretty Orange focust Sparkles zich op het leveren van gepersonaliseerde producten rondom de grote levensmomenten van haar klanten. Sparkles opereert zowel op de Nederlandse als op de Belgische en Duitse markt. Met de overname van Sparkles Printing voegt Sparkles een eigen productielocatie toe aan haar dienstverlening. In 2023 werd tevens Sparkles Gifting (voorheen Simply Colors) in Soest toegevoegd aan de productielocaties voor de productie van gepersonaliseerde cadeautjes en (baby/kinder) producten.

Mark van Heusden (CEO) over de overname van Sparkles Printing: “De overname is een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf om meer grip op de totale productieketen te verkrijgen en daarmee de dienstverlening aan onze klanten verder te verbeteren. Zo zijn we steeds beter in staat onze internationale groeiambities waar te maken.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK