Managementwissel bij Hubergroup

MHM Holding GmbH, het moederbedrijf van de Duitse inktproducent Hubergroup ondergaat veranderingen in het management van het bedrijf. Na vertrek van de vorige CEO Heiner Klokkers, treden Taner Bicer en Carsten Zölzer toe tot het managementteam van de holding.

Hubergroup Munchen
Hoofdkantoor hubergroup in München

Bicer en Zölser blijven ook managing directors van Hubergroup Deutschland GmbH en behouden daarmee hun huidige verantwoordelijkheden. Samen met Britta Hübner, de chief financial officer (CFO) en chief transformation officer (CTO) van de groep, zullen ze het management van de holding opnemen.

“Heiner Klokkers heeft de afgelopen jaren een sleutelrol gespeeld in het vormgeven van het bedrijf en heeft de reorganisatie van de groep geïnitieerd”, zegt Britta Hübner.

In het kader van de transformatie van de groep richt het management zich intensief op de aankomende herfinanciering, stelt het bedrijf. Hubergroup heeft ongeveer 3.300 werknemers in dienst in dertig landen en realiseerde in 2022 een omzet van 813 miljoen euro.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK