Graphit en PubliQare gaan fuseren

De beide bedrijven kijken ontzettend uit naar de fusie: “Wij zijn er van overtuigd dat Graphit en PubliQare een perfect team vormen.”

PubliQare heeft het internationale netwerk, Graphit de ervaring met grote merken. Samen kunnen wij heel Europa gaan bedienen. Met de grote internationale merken als potentiële nieuwe klanten in het vizier.

Fusie Graphit Publiqare
Ronald Leusink, partner bij Graphit, Jeroen Goemans, partner bij PubliQare, Hans Fermont, partner bij PubliQare

De laatste tien jaar zijn wij erg gaan focussen op het helpen van brands met het optimaliseren van hun contentcreatieprocessen. Ronald Leusink van Graphit: “Vanuit Graphit zijn we daar succesvol mee. We hebben grote klanten die we daar goed mee helpen. We zien alleen dat de markt veel groter is dan wij zelf kunnen bedienen. Eigenlijk zouden we veel meer klanten willen helpen, niet alleen maar in Nederland, maar ook internationaal.”

En dat is waar PubliQare om de hoek komt kijken. PubliQare heeft vestigingen in Nederland, maar ook in Engeland, Portugal, België en daarnaast veel klanten door heel Europa. Zij richten zich op dit moment nog meer op uitgeverijen. En aangezien wij weer die focus en ervaring hebben met de grote brands, vormen de bedrijven samen het complete plaatje.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK