Goss en Manroland Web Systems fuseren

De activiteiten van rotatiepersen- bouwer Goss en van Manroland Web Systems worden samengevoegd. De inkjetactiviteit van Goss Contiweb zal als zelfstandig bedrijf verder gaan.
De fusie zal naar verwachting midden 2018 volledig zijn.
De twee fabrikanten van rotatiepersen waren tot voor kort hevige concurrenten. Door de krimpende markt zien ze zich nu genoodzaakt de activiteiten te combineren, om op deze manier effici├źnter te kunnen produceren. Met name in service en onderhoud is er voor partijen veel te winnen in de fusie.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK