Manroland Goss Lithoman 80 bij Mercator Press

Anticyclische investering bij Mercator Press met aanschaf van een 80 pagina pers.

Lithoman

Medio 2021 zal bij Mercator Press in Jabbeke een manroland Goss Lithoman 80 pagina heatset rotatiepers, met een rolbreedte van 225 centimeter, in gebruik worden genomen. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden in verband met de wereldwijde Covid-19 pandemie, toont Mercator Press met deze anticyclische investering haar vertrouwen in de markt. De investering draagt bij aan een verdere verruiming van het productportfolio, waardoor Mercator Press haar klanten nog beter kan bedienen.

Mercatorpress

Mercator Press, onderdeel van de groep rond Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit Baarle-Nassau, is marktleider op het gebied van huis-aan-huisfolders voor de Belgische markt, en zeer actief op de nabijgelegen Franse markt. Op dit moment beschikt Mercator Press al over 4 heatsetrotatiepersen, en de 80 pagina pers vormt hier een perfecte aanvulling op.

Bron: LinkedIn bericht van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong bv.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK