Nog even wachten met macOS upgrade naar Big Sur

Natuurlijk is er de aantrekkingskracht van het upgraden van een besturingssysteem. Toch kan het geen kwaad een paar weken te wachten. Dat geldt ook voor Apple’s nieuwe Big Sur.

Big Sur

Gebruikers die al meteen op de knop drukten, ondervonden diverse problemen. Van traag opstartende apps tot en met niet opstartende Mac’s. Apple heeft diverse klachten ontvangen en zegt snel met een bug-fix te komen voor de ontstane problemen.

Big Sur is niet zomaar een volgende versie van macOS, maar een flinke ‘rewrite’ van de code om voorbereid te zijn op de komst van de nieuwe computer met de M1 chip.

Dus gewoon nog even wat geduld, zolang alles gewoon draait onder macOS Catalina (10.15.7) of eerder, blijft ook de productie gewoon draaien. Wel zo belangrijk.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK