Gouden woordenboek met kleur op snee

pockets-productieTer ere van het 150-jarig jubileum van Van Dale hebben de Van Dale Pocketwoordenboeken Nederlands, Engels, Frans en Duits een feestelijke look.
De gouden feesteditie met kleur op snee is vanaf vandaag verkrijgbaar.
De Van Dale Pocketwoordenboeken – jubileumeditie worden in een beperkte oplage geproduceerd en zijn uitgevoerd met kleur op snee. Op bijgaande foto’s is te zien hoe dit productieproces in z’n werk gaat. Uitgever Jaap Parqui: “Ik wist het niet, maar de kleur wordt op de snee aangebracht door verf op de buitenkant van de boeken te spuiten. En dat bij zo’n grote oplage! En dan is het altijd spannend of de boeken in het echt net zo mooi worden als op de tekentafel. Ik zou zeggen: ga kijken in de boekwinkel. Want al gaat het uiteindelijk om de inhoud, de buitenkant van boeken is ook goud waard! ”
De prijs per deel is € 9,99 voor Nederlands en € 10,99 voor de delen in de overige talen. Van Dale-producten zijn verkrijgbaar in de boekhandel en via www.vandale.nl.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK