Hommage aan de meesters van de Gouden Eeuw

Meesters Gouden eeuwUitsluitend superlatieven volstaan om dit project te beschrijven! Want het is uniek in zijn soort, aansprekend en van een tijdloze klasse. Met Rijks, Meesters van de Gouden Eeuw, brengt Marcel Wanders een fenomenale hommage aan de 17e eeuwse meesterwerken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum.

In elke uitgave worden grootschalige reproducties van de geselecteerde meesterwerken tot in detail afgebeeld, waarbij de hoogst haalbare druktechniek wordt toegepast. Daarnaast wordt er ingezoomd op verrassende details uit de kunstwerken.

Het exclusieve boek, waar 60 iconische schilderijen (onder andere de ‘Nachtwacht’ van Rembrandt en het ‘Melkmeisje’ van Vermeer) uit de Eregalerij in zijn verwerkt, staat niet alleen voor ons verleden. Toonaangevende hedendaagse denkers leggen in het boek uit hoe hun blik op de wereld is beïnvloed door deze eeuwenoude parels.

Deze luxe edities zijn vanaf nu verkrijgbaar en het koffietafelboek, wat kleiner van formaat is, maar dezelfde inhoud heeft, is verkrijgbaar vanaf augustus 2016.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK