Bliyoo van Bruna toch niet het gouden ei

Het online ‘all-you-can-read’-concept’ Bliyoo, van boekwinkelketen Bruna, is toch niet zo’n groot succes. Gebruikers van Bliyoo downloaden e-Books en e-Magazines volledig. Consumenten krijgen voor een vast bedrag onbeperkt toegang tot boeken en tijdschriften. Het leek een groot succes te worden begin 2015, toen de testfase startte met heel veel aanmeldingen. Uit het jaarverslag van Bruna blijkt echter dat de resultaten van digitaal platform tegenvallen. Het digitale ‘all-you-can-read’-concept wordt door Bruna niet meer gezien als speerpunt van groei. Ook andere initiatieven bleken weinig succesvol en zijn beëindigd, zo meldt ANP. Overigens lijkt de boekwinkelketen na zware financiële jaren het dieptepunt achter zich te hebben gelaten.

Bron: ANP


Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK