Bruna overspoeld met aanmeldingen test Bliyoo

BrunaHet regent aanmeldingen voor het testen van Bliyoo, het abonnement voor onbeperkt lezen dat Bruna afgelopen vrijdag heeft gelanceerd. In plaats van de 50 belangstellenden waarmee de retailketen hoopte de testfase voor het nieuwe product in te gaan, hebben zich ruim 1600 proefpersonen aangemeld.
Bruna heeft nu besloten de test uit te breiden en iedereen mee te laten doen die zich voor 25 februari 22.00 uur aanmeldt op bliyoo@bruna.nl.

Bruna gaat ook het testaanbod van boeken in Bliyoo vergroten van 50 naar 100 toptitels en zal het tijdschriftenaanbod zo breed mogelijk maken.

Fred Zeegers, Algemeen Directeur Bruna: “Wat op gang is gekomen, is echt geweldig. We weten dat er belangstelling is voor onbeperkt lezen, maar zijn verrast door de overvloed van aanmeldingen. Ruim 30 keer zoveel mensen dan we hoopten voor de testperiode van Bliyoo is ronduit overweldigend. Wij willen graag de geïnteresseerden tegemoet komen door ze allemaal mee te laten testen.”

De uitbreiding verandert in basis niet veel aan de opzet van de gratis testperiode van maximaal drie maanden. Bruna gebruikt die tijd om de gebruikerservaring binnen Bliyoo te optimaliseren. Directeur Eric Bremer van Push2Tablet, Bruna’s partner in het project, verzekert dat het technisch geen probleem is. “Het is echt heel fijn dat zoveel mensen zo enthousiast zijn en ons de kans bieden het systeem nóg beter te testen om het te vervolmaken. Een uitdaging, maar eentje die we zeker aankunnen.”

Beide bedrijven hebben bewust gekozen voor een Android- en iOS-app. Steeds meer mensen lezen op telefoon of tablet en minder op de e-reader. Binnen het abonnement zijn boeken en tijdschriften te lezen op smartphone, tablet, PC en laptop.

Gebruikers van Bliyoo downloaden e-Books en e-Magazines volledig, waardoor deze offline gelezen kunnen worden. Alleen het gebruik via een browser vindt met een internetverbinding, dus ‘streaming’, plaats.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK