Bruna stopt met online lezen-abonnement

In 2015 werd Bliyoo aangekondigd als het nieuwe ‘spotify voor lezen’. De boekwinkelketen liet gebruikers onbeperkt e-books en e-magazines downloaden voor een vast bedrag per maand. Vorig jaar werd al duidelijk dat het online ‘all you can read’-concept toch niet het ‘gouden ei’ bleek voor de fysieke boekhandel. Het was niet langer het ‘speerpunt van groei’. Nu meldt Bruna dat het zelfs helemaal stopt met Bliyoo. De stekker gaat er dus helemaal uit. Abonnees wordt aangeraden over te stappen naar Bookchoice voor boeken of Leeslounge voor magazines.

Bron: emerce

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK