Het dikste boek van de eeuw

dikste-boek-1Het dikste boek van de wereld is te zien in het Stripmuseum aan de Westerhaven in Groningen.

Het boek is gemaakt door illustrator Ruben Steeman. Sinds de zomer van 2002 maakt hij onder de naam ‘RuSt’ tekeningen die hij publiceert op zijn website. Vanaf 2009 doet hij dit ook daadwerkelijk iedere dag. Elke avond, als de kinderen naar bed zijn, tekent hij iets wat met die dag te maken heeft. Ook als hij druk, ziek, brak of misselijk is. Dit resulteerde in een berg van nu al meer dan 2500 tekeningen.

Deze tekeningen zijn gebundeld in het ‘dikste boek van de eeuw’. De tekeningen zijn vanaf 14 november te zien in het Nationaal Stripmuseum.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK