Geostick opent Experience Center

Geostick is een bekend bedrijf in het label segment, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met talloze applicaties in diverse marktsegmenten. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf in Uithoorn.

Geostick Experience Center

Het bedrijf opende onlangs het Geostick Experience Center. Het is ontwikkeld in samenwerking met diverse partners. Een uitgekiend stukje marketing, dat zeker zijn werk zal doen om relaties van het bedrijf het ‘kennen en kunnen’ van de label markt live te laten ervaren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK