SignSellers bouwt Signing Experience Center

De komende maanden zal het team van SignSellers zich bezighouden met het opbouwen van een heus Experience Center voor klanten, waarvan de opening medio 2023 wordt verwacht. 

Signsellers

SignSellers groeit en was daarom op zoek naar een nieuwere en grotere locatie, om meer klanten in de regio en heel Nederland te kunnen voorzien van effectievere signing. Het bedrijf vond een groter en passender pand op het bedrijventerrein waar zij al was gevestigd: Aalsvoort in Lochem. Hier zullen zij ook een Experience Center voor klanten opbouwen. Hierin zal te zien zijn met wat voor werk SignSellers zich de afgelopen jaren heeft beziggehouden en wat de mogelijkheden zijn van signing. “Er is zoveel mogelijk op het gebied van signing. Als ik klanten rondleid door ons nieuwe pand, kijken ze hun ogen uit”, zegt eigenaar Dennis Martens van SignSellers. “Ik zie ernaar uit om ons mooiste werk te laten zien en onze klanten daarmee nog beter te kunnen bedienen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK