Geld drukken op festival

Geld drukken op een kunst- en picknickfestival? Dat kan van woensdag 17 juli tot en met zaterdag 20 juli bij Parksessies in Haarlem. Het Noord-Hollands Archief presenteert samen met Grafisch Atelier Haarlem een voorproefje op het DrukLAB dat zij in oktober houden over drukkerij Joh. Enschedé.

Het Noord-Hollands Archief: “We staan dit jaar samen met het Grafisch Atelier Haarlem op Parksessies in de Haarlemmerhout! Je kunt bij ons fantasiegeld en vignetten uit de collectie Joh. Enschede drukken, als voorproefje op de tentoonstelling over drukkerij Joh. Enschede.”

Vanaf medio oktober 2019 opent bij het Noord-Hollands Archief in de Janskerk de vaste tentoonstelling over drukkerij Joh. Enschedé, met het historisch DrukLAB. Drukkerij Joh. Enschedé staat onder meer bekend om het drukken van bankbiljetten, postzegels en de Oprechte Haarlemsche Courant.

Bron beelden: Programmaboekje Parksessies

 

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK