Drukken met loden letters op de degelpers, te zien bij het Mobiel Grafisch Museum, standnummer 504

Mobiel Grafisch Mus 2

Het Mobiel Grafisch Museum is een museum wat niet gevestigd is in een gebouw, maar wat verplaatst kan worden, dus een museum, dat naar u toekomt.

Op de Vakbeurs willen wij tussen alle hi-tech een rustpunt creëren voor de bezoekers, waar de senioren tegen de junioren kunnen zeggen: ‘zo ben ik begonnen!’

We laten er de uitvinding van Laurens Jansz. Coster zien: Het drukken met losse loden letters op de degelpers.

Verder tonen we allerlei gereedschappen welke in de drukkerij van de 50-60-ger jaren gebruikt werden. We demonstreren doorlopend en de drukker of zetter welke het zelf nog eens wil doen, heeft hier de mogelijkheid.

 

Mobiel Grafisch Museum

Postbus 60

6114 ZH Susteren

T 046-4492989

www.mobielmuseum.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK