Boek: Geld verdienen in de drukkerij

geld drukkerijDe markt staat onder druk, de marges dalen. Wat kan een ‘klein’ grafisch bedrijf doen tegen de efficiency van de grote internetdrukkers? Lean printmanagement is de oplossing. Althans dat stellen organisatie-adviseur Richard van Hoorn en journalist Alex Kunst (ex-hoofdredacteur Graficus, Print Matters en Publish) in hun boek Geld verdienen in de drukkerij, dat net verschenen is. In de 84 pagina’s tellende paperback vertellen zij hoe de grafisch ondernemer via lean printmanagement en automatisering zijn drukkerij ombouwt tot een industrieel bedrijf met meer rendement. Het boek kost 23,95 en is te bestellen via bol.com.

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK