Forse omzetgroei Vistaprint

internetWaar de meeste drukkerijen worstelen om hun omzet op peil te houden, boekt ’s werelds grootste internetdrukker Vistaprint een omzetgroei van 21% over het afgelopen kwartaal (fiscale jaar Q1 2015). Afgelopen kwartaal kwam de omzet uit op $ 333,9 miljoen. Tot het Vistaprint-concern behoort onder meer het Nederlandse fotoboekenbedrijf Albumprinter en Webs, een Amerikaanse aanbieder van doe-het-zelf software. Recent nam Vistaprint ook People & Print Group (Drukwerkdeal.nl), Pixartprinting en het Noorse fotoboekenbedrijf FotoKnudsen over.
Bron: piworld.com

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK