Forse omzetgroei Vistaprint

internetWaar de meeste drukkerijen worstelen om hun omzet op peil te houden, boekt ’s werelds grootste internetdrukker Vistaprint een omzetgroei van 21% over het afgelopen kwartaal (fiscale jaar Q1 2015). Afgelopen kwartaal kwam de omzet uit op $ 333,9 miljoen. Tot het Vistaprint-concern behoort onder meer het Nederlandse fotoboekenbedrijf Albumprinter en Webs, een Amerikaanse aanbieder van doe-het-zelf software. Recent nam Vistaprint ook People & Print Group (Drukwerkdeal.nl), Pixartprinting en het Noorse fotoboekenbedrijf FotoKnudsen over.
Bron: piworld.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK