Bijzonder boek door Katwijkse drukker

100 jaar Marineluchtvaartdienst (MLD), een mijlpaal in de geschiedenis van de Nederlandse luchtvaart. Zo omschrijft Peter Korbee het door hem samengestelde en uitgegeven boek. Het boek schetst, met een veelheid aan illustraties en foto’s, een goed beeld van de vliegende marine en haar mensen, met hun wereld daaromheen. Een geschiedenis die begon in 1913. Een geschiedenis ook die sterk gekoppeld is aan het vliegkamp Valkenburg, dat in 2004 te horen kreeg te moeten sluiten. Peter Korbee noemt het 340 pagina’s tellende boek op A-4 formaat een ‘fotoherinneringsboek’. Een boek barstensvol met (kleuren)foto’s en daarmee de fraaiste beelden van de MLD. Het door Station Drukwerk in Katwijk, in een oplage van 750 exemplaren gerealiseerde boek, is onder meer verkrijgbaar bij de boekhandel.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK