Bijzonder boek van Ricoh

BB160804 Vision forward ricohRicoh brengt midden in de zomer een bijzonder inspiratie boek uit: Vision Forward geheten.
Een opvallend gebonden boek, genaaid met een kartonnen omslag en geen rug, met interviews en interessante expert artikelen. Het boek is een combinatie van lezen en voelen en inspireren. Een grafisch hoogstandje.
Uit het persbericht:
Technologie verandert het medialandschap razendsnel. Maar technologie stelt u als grafimedia-ondernemer ook in staat kansen te creëren, nieuwe business modellen te bedenken en tot veelbelovende verdienmodellen te komen.
Met dit boek willen we onze visie op de marktontwikkelingen met u delen. Laat u inspireren door de interviews met onder andere internet-entrepreneur Willem Vermeend over 3D-printen en Economie 4.0, en met hoogleraar Frans Feldberg over Big Data. En doe nieuwe ideeën op met voorbeelden uit de praktijk en in de artikelen over inkjet, duurzaamheid, het boekenvak, de markt voor grootformaat maar ook over direct mail en privacy.
Een boek dus over techniek, maar vooral ook over communicatie en de veranderende wereld om ons heen. De wereld waar wij samen met u aan willen werken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK