Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Platliggend boek door revolutionaire binding

boek met glasBoeken waarbij de spreads doorlopende fotopagina’s worden. Foto’s die platliggen in een fotoboek of een bedrijfs- en project presentatie. Dit soort boeken zijn nu eenvoudig te maken met de revolutionaire bindtechniek van Mazina, zonder grote investeringen in gespecialiseerde afwerkapparatuur. De FlexBind techniek gebruikt papieren die op alle printers toe te passen zijn. De techniek is in vele formaten te gebruiken.

Mazina wordt in Nederland gedistribueerd door VBG Media van Leon Verkerk.

Leon Verkerk heeft modellen beschikbaar voor iedereen die meer wil weten over het maken van platliggende (foto)boeken zonder te hoeven investeren in kostbare apparatuur. Mail hem voor een demo of model: leon.verkerk@vbgmedia.com.

 

In deze video is heel mooi te zien hoe de Mazina FlexBind techniek werkt.

 

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK