Fujifilm wint Pinnacle Product Awards voor J Press FP790 en J Press 750 HS

Fujifilm kondigt aan dat de J Press FP790 en J Press 750 HS beide de categorie Technologie en uitvoer hebben gewonnen bij de 2023 Pinnacle Product Awards. (partnerbijdrage)

Jpress Pinnacle Award

De Pinnacle Product Award-competitie staat open voor alle leden van de PRINTING United Alliance en evalueert producten die in 2023 te koop zullen zijn. Een hooggekwalificeerde jury uit de hele printindustrie beoordeelde de meer dan 160 inzendingen in meer dan 58 categorieën, waaronder analoge, digitale, output- en non-outputtechnologieën.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK