Vier Pinnacle Awards voor Canon

Canon heeft dit jaar vier Pinnacle Awards gewonnnen.

De Pinnacle Awards worden toegekend door de PRINTING United Alliance, de meest uitgebreide ledenvereniging voor print en grafische toepassingen in de VS. Raymond Weiss, Vice President,
eLearning & Certification van de PRINTING United Alliance, zegt: “Deze competitie onder jurytoezicht vertegenwoordigt het beste van het beste waar het gaat om commerciële hardware, software, verbruiks-materialen, industriële apparatuur en beeldschermen. De juryleden baseren hun beslissingen op objectieve criteria. Sommige categorieën werden beslist op een tiende van een punt – en met uitstekende inzendingen, zoals de Colorado en Arizona, hadden de juryleden er veel werk aan.”

In de categorie Pinnacle Product Awards wonnen 3 grootformaat printers: de 1630 UVgel roll-to-roll printer, de Arizona 2380 GTF en XTF flatbedprinters. Verder is er een Pinnacle InterTech Award voor de Canon
FLXfinish+ – technologie. 

Canon Pinneacle Awards

Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Printing bij Canon Europe, zegt: “Wij zijn trots dat onze Arizona- en Colorado-modellen en onze FLXfinish+ -technologie door PRINTING United Alliance zijn erkend voor hun innovatie. Deze onderscheidingen illustreren onze voortdurende betrokkenheid bij de ontwikkeling van innovatieve technologie, en helpen printproducenten nieuwe manieren te vinden om de uitdagingen aan te gaan en de mogelijkheden te benutten die de groeiende markt voor grootformaat printproducten biedt.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK