Modeartikelen duurzaam verpakt door Europa in Mondi MailerBAGS

Mondi is aangesteld als exclusieve verpakkingsleverancier voor één van Europa’s grootste modebedrijven.

Na een productproef eerder dit jaar zal Mondi MODIVO ondersteunen bij de overschakeling van de standaard harde verpakking, die momenteel wordt gebruikt voor de distributie van de volledige collectie schoenen, tassen en kleding van de e-tailer.

Mondi Provides Sustainable Ecommerce Packaging Solutions For Modivo Sa 2 1

Łukasz Boguszewski van MODIVO licht de overstap toe: “Mondi was in staat onze verpakkingen aanzienlijk te verbeteren en ons te ondersteunen bij het bereiken van onze duurzaamheidsdoelstellingen. Deze verschuiving is niet alleen milieuvriendelijker en kosteneffectiever voor ons bedrijf, maar weerspiegelt ook onze inzet om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.”

Een combinatie van golfkartonnen dozen en op papier gebaseerde MailerBAGS, zal worden gebruikt om modeartikelen in heel Europa te beschermen en te vervoeren. De MailerBAGS zijn volledig herbruikbare en recycleerbare papieren zakken en verkrijgbaar in drie ontwerpen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK