Fujifilm Europe benoemt Ralf Petersen tot Workflow & Solution consultant

Ralf Petersen is geen onbekende binnen de grafische branche. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de printindustrie, waaronder bij Heidelberg, Canon Europe, HP en Landa. Petersen zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Manuel Schrutt, head of Packaging.

Ralf Petersen

De positie van Ralf Petersen is volgens Fujifilm belangrijk om zijn verpakkingsaanbod in EMEA uit te breiden. Deze benoeming komt bovenop de recente aanstellingen van Raynald Barillot, category manager
Digital Packaging en Karl Borsky, category manager Analogue Packaging.

Manuel Schrutt zegt: “Ralf voegt zich bij ons met uitgebreide kennis en expertise van software en de analoge verpakkingsmarkt. Hij is bekend en gerespecteerd in de branche.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK