Margriet Magazinemerk van het Jaar bij Mercurs

Dit jaar vond de 24e editie plaats van Mercurs. De zevenkoppige jury, onder leiding van Arno Kantelberg, koos Margriet vanwege ‘geweldig vakwerk’ tijdens de realisatie van de nieuwe koers en groei van het vrouwenblad.

Margriet

Margriet is niet alleen het weekblad, maar ook onder meer de Margriet-Extra (negen printspecials per jaar), de site Margriet.nl en Margriet-app, het nieuwe digitale magazine en de podcasts en de jaarlijkse Margriet Winterfair.

De uitreiking vond, in aanwezigheid van zo’n 300 magazinemakers, vrijdag plaats tijdens de Mag Inspiration Day in de nieuwe eventlocatie B Amsterdam.

De Mercurs is dit jaar sterk vereenvoudigd. In 2020, de laatste keer dat de Mercurs werden uitgereikt, waren er nog negen categorieën en evenzoveel awards, waar dat er nu drie zijn. Een andere vernieuwing was de presentatie van enkele genomineerde cases tijdens Mag Inspiration Day, voorafgaand aan de Mercurs-uitreiking.

Bron: Adformatie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK