Nog een maand inzenden voor de Mercurs 2022 magazine vakprijzen

De jury zit er al klaar voor, het jaarlijkse Mercurs event. Onder leiding van Arno Kantelberg buigen zeven juryleden zich over de Mercurs-inzendingen voor dit jaar. De prijzen worden uitgereikt in drie categorieën.

Mercurs 2022

De jury omvat diverse deskundigen met uiteenlopende ervaringen. Secretaris van de jury is Harriët Schrier (directeur Magazine Media Associatie), die de juryprocedure bewaakt.
Inzendingen dienen plaats te vinden via de website. De inschrijftermijn sluit donderdag 15 september.
Op donderdag 13 oktober worden de nominaties bekendgemaakt. Vrijdag 4 november is de prijsuitreiking,
tijdens de Mag Inspiration Day in B. Amsterdam. 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK