Drukkerijen keren terug op Sign & Print Expo

De organisatoren van Sign & Print Expo zien dat drukkerijen de weg terug hebben gevonden richting de 2023-editie van het event. Grafische Groep Matthys meldde zich als één van de eerste deelnemers.

Sign Print Expo 2023 Kopbeeld

Er wordt af en toe met enige weemoed teruggedacht aan dé Grafische Vakbeurs, in Gorinchem en in het oostelijke Hardenberg. Dat waren nog eens tijden, daarom willen enkele grafische bedrijven nu hun schouders zetten onder het nieuwe initiatief ‘De Drukkerij’ en zo weer volop zichtbaarheid creëren.
‘De Drukkerij’ als verzameling van ’traditionele’ grafische bedrijven, samen als hoeksteen voor het bouwen aan de toekomst.

Bart Lauwaert van Grafische Groep Matthys: “We willen opnieuw die ontmoetingsplaats zijn voor de grafische vakmensen, drukkers, afwerkers, prepress-medewerkers, creatieve ontwerpers, drukwerk-inkopers, en marketeers, op zoek naar onderscheidend vermogen. Het beursbezoek als een niet te missen uitstapje met collega’s, een stukje herinnering aan dé Grafische Vakbeurs in Gorinchem en Hardenberg, maar natuurlijk wel met focus op de toekomst. Met ‘De Drukkerij’ kunnen we samen met collega grafische bedrijven laten zien wat vandaag de kracht van gedrukte communicatie op papier en karton allemaal inhoudt. En we willen weer onze sterke positie tonen naast de talrijke signbedrijven op de beursvloer.”

Vanuit de branche wordt positief gereageerd. Ook door Iwan In den Bosch van Opmeer Drukkerij reageerde op het initiatief. Iwan is tevens jaren voorzitter van de Grafimedia Studiegroep GSOB, die volgend jaar haar
100-jarig bestaan viert. Head of Event, Rowdy van den Nieuwenhuizen hoopt dat GSOB dat feestje tijdens
Sign & Print Expo 2023 zal gaan vieren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK