Nieuwe Fujifilm J Press FP790 voor flexibele verpakkingen

Er wordt binnen het segment verpakkingen steeds vaker gevraagd naar oplossingen die voldoen aan zowel afdrukkwaliteit, lagere kosten, milieu-eisen en daarnaast de uiteenlopende wettelijke eisen van de voedselverpakkingsbusiness.

De nieuwe Fujifilm J Press FP790 voldoet volgens de fabrikant aan de meeste moderne eisen in het segment ‘digital packaging’. De markt waarop de FP790 zich zal gaan richten zijn met name de short-run opdrachten die tot nu toe exclusief worden bediend vanuit de meer traditionele ‘flexo-hoek’.

Fujifilm J Press Fp790

Partnerbijdrage

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK