HappyPackaging van start in Japan

HappyPrinting, een wereldwijd online e-commerce platform voor printmedia-omgevingen, kondigt de samenwerking aan met Kido Packaging Corporation voor de lancering van HappyPackaging in Japan.

Happy Packaging

Kido Packaging Corporation is een toonaangevend Japans productiebedrijf van flexibele verpakkingen met het hoofdkantoor in Osaka. Kido Packaging Corporation is al 90 jaar actief in de verpakkingsindustrie; van papieren zakken met waslaag tot de hedendaagse lamineerhoezen. Onze verpakkingsfilosofie is: zich te richten op het verpakken van de producten van onze klanten en hun waarden voor een veilige en gegarandeerde levering.

Seiji Kido, CEO van Kido Packaging Corporation, zegt verheugd te zijn met de samenwerking onder het label HappyPackaging.

Happyprinting Logo

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting, zegt dat met de Japanse vestiging het aantal landen is gegroeid tot 14. Het is onze visie om een wereldwijd netwerk te creëren van lokale drukkers die één merk, één platform delen en elkaar ondersteunen met nieuwe innovaties.

HappyPrinting is een partner van het HP Indigo InnoPartner programma.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK