Sven Rusticus van HappyPrinting: ‘Onlineprint voor verpakkingen nog maar net begonnen’

HappyPrinting, een wereldwijd online printing platform dat lokale printers met lokale klanten verbindt, kondigt met trots haar innovatie in de labels- en verpakkingsmarkt aan. De nieuwe plug & play-oplossing wordt wereldwijd geïntroduceerd onder de merknaam: HappyPackaging.

Sven Rusticus
Sven Rusticus

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting: “Er is een enorme kans in de labels- en verpakkingsindustrie. Tot dusver is de overgang naar web-to-print in deze sector nog maar net begonnen. We bieden daarom nu een kant-en-klare oplossing voor label- en verpakkingsprinters waarmee ze hun bedrijf snel kunnen laten groeien via ons printing platform, inclusief de benodigde branding en marketing.”

Bij het drukken van etiketten, labels en verpakkingen is er een toenemende vraag naar kleinere hoeveelheden van kleinere bedrijven en lokale producenten. Nu, met de combinatie van HappyPackaging’s platform en digitaal printen, kunnen kleine ordervolumes efficiënt worden verwerkt en tegen betaalbare prijzen worden aangeboden.

Het HappyPackaging web-to-print platform omvat 3D-weergave, online bestandscontrole, online bestandscorrectie en een editor met ontwerpsjablonen voor klanten, die hun labels en verpakkingen online willen ontwerpen.

Industrias Omega

Het eerste HappyPackaging-platform zal samen met Industrias Omega in Zuid-Amerika in Ecuador worden geïntroduceerd. Industrias Omega, gevestigd in Quito, is een ervaren bedrijf met een lange staat van dienst op het gebied van labels en verpakkingen. Industrias Omega wil HappyPackaging implementeren om een ​​nieuwe doelgroep van kleine en middelgrote lokale bedrijven te bereiken.

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK