Apple op beurs ongevoelig voor effecten coronacrisis

Apple heeft geen last van de wereldwijde corona-uitbraak. Het technologiebedrijf tikte op de aandelenbeurs al een paar keer het nieuwe record aan van 1500 miljard dollar beurswaarde.

Apple Koers 10 Jaar
Apple ruim boven de 1500 miljard dollar

Ook Microsoft schommelt rondom die koers. Amazon staat met 1300 miljard dollar op de derde plaats. Google moet de 1000 miljard dollar grens nog halen.

iPhone met twee schermen

Apple werkt volgens insiders ondertussen aan een iPhone met twee schermen, werkend met een ‘scharnier’, waardoor de beeldschermen als het ware ‘op elkaar’ liggen. Dubbele schermen zijn geen nieuw verschijnsel. Samsung en Huawei bieden dergelijke modellen al langer aan.

Eigen processoren

Al eerder werd bekend dat Apple afscheid zou nemen van de bekende Intel processoren. De eigen processoren die nu al in mobiele apparatuur worden toegepast, komen eerst in de ‘lichtere’ Mac-modellen. Het is de bedoeling dat al in 2021 de eerste modellen (iMac en MacBook) worden uitgerust met eigen Apple-processoren.

Intel processoren hebben volgens Apple voor de toekomst van het bedrijf niet de juiste architectuur meer.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK