Internetdrukker Happyprinting ambitieus

Er is een nieuwe internetdrukker op de markt: Happyprinting streeft er naar om het grootste printplatform te zijn zonder enige drukpers. Dit is een nieuw drukwerk- en printplatform voor zakelijke gebruikers, dat zich naar eigen zeggen onderscheidt door persoonlijke service, ontzorgen en innovatie. Happyprinting streeft er naar om het grootste printplatform te zijn zonder enige drukpers. “Wij gaan geen machines aanschaffen, er zijn er immers voldoende in de wereld. Onze focus ligt op onze service, ons technische platform en uiteraard scherpe prijzen”, zegt mede-oprichter Sven Rusticus, voormalig COO van Drukwerkdeal. De ambities zijn groot. “Het is onze droom om een internationaal drukwerk- en printplatform te bouwen, dat zich onderscheidt in service en innovatie.”

Concept uitrollen in meerdere landen
De omvang van de online drukwerkmarkt wordt geschat op bijna $ 900 miljard. Volgens Happyprinting kenmerkt de branche zich door overcapaciteit, maar is tegelijkertijd veel te winnen door automatisering en het stroomlijnen van online processen. Daar wil de nieuwkomer op inspelen. Naar eigen zeggen kan het bedrijf haar concept snel “uitrollen” in meerdere landen. Happyprinting claimt meer dan twintig domeinnamen te hebben gekocht in onder meer: de Verenigde Staten, China, India en Brazilië.

Bron: Happyprinting.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK